אסנת סדן מפליאה בפיסול ב''חימר מתוק'' ומחלקת טיפים לכל דיכפין. כך תרכיבו לילדים סלסילת פירות מקורית לשבועות
במסגרת הפרויקט ''כיופים טעימים'' שמיועד לאנשי חינוך ולכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים, מלמדת אסנת סדן לבשל עם ילדים בשיטת האינטליגנציות המרובות. להכניס חומרים לקערה וללמוד חשבון, ליצור צורות וללמוד הנדסה ולהדליק את האש וללמוד פיסיקה, כימיה וביולוגיה. שיעור ראשון בתמונות
ההפתעה היתה ברביולי הכתום שהיה ממולא בבטטה ושחה להנאתנו ברוטב שמנת עם פתיתי צ'ילי פיקנטי ואגוז מוסקט. הפסטה בושלה כראוי, המלית הייתה נפלאה והרוטב היה אכן פיקנטי ושבר בעדינות את מתיקות הבטטה
בכל שנה זה מגיע, ואתם לא מפסיקים לרצות להשתפר? הנה מתכון מדהים של אזני המן מהפורומים שלנו
הקונספט של המסעדה הוא אוכל תאילנדי מהיר שמוכן לפי הזמנה. בעת ההמתנה, הקצרה יחסית (פחות מ-10 דקות) אפשר גם לראות כיצד מקפיצים את האוכל בווק – חוויה נחמדה כשלעצמה.
הקורס מיועד למורות, גננות, אנשי חינוך ונשים שאוהבות ילדים ורוצות ללמד אותם בדרך אחרת תוך כדי שאיפה לעצמאות כלכלית, פחות שעות מחוץ לבית ורוצות להביא לידי ביטוי את היצירתיות והעצמאות שלהן.
כשמתחיל החורף והפומלות הראשונות יוצאות לשוק, הפומליות בעץ שלנו מבשילות, והמטבח הופך למפעל קטן לקליפות מסוכרות. רק כשאין לי קליפות במקפיא המפעל עוצר למספר ימים.
חוץ מלאכול סופגניות, תדעו שילדים נהנים מאוד לקשט אותן. כחלק מפעילויות החנוכה תוכלו לארגן לילדים הפרטיים שלכם, בשיתוף עם ילדי השכנים סדנת קישוט סופגניות
בכל תחנה מספיק להראות לילדים דוגמה אחת, והדמיון שלהם יקח אותם למקומות שלא נותר לנו אלא לקנא בהם.
אם אתם מחפשים מקום עם אווירה נעימה, מנות נדיבות, אסטתיות ביותר, ומעל לכל טעימות בטירוף – רשמו לפניכם את השם ''פומודורו''.